ISO 9001 Abonnement

Bestaat uit:

 • een gezamenlijk kwaliteitsmanagementsysteem
 • invoering van ISO 9001 en eigen certificaat op naam
 • begeleiding tijdens de externe audits en certificering
 • uitvoering van interne audits
 • leveren van kennis door de kwaliteitsmanager van de stichting
 • lage kosten door:
  1. standaardisatie
  2. interne audits deels op afstand
  3. spreiding van de kosten over 3 jaar
Leden Stichting
Feestelijke uitreiking ISO 9001 certificaten

ISO 9001 Abonnement

Het bestaat uit een gezamenlijk kwaliteitsmanagementsysteem, waarvan alle aangesloten bedrijven (uit 1 branche) gebruik maken. De Stichting Certificering MKB zorgt voor de invoering van dit kwaliteitsmanagementsysteem bij de aangesloten bedrijven. En begeleid de certificering, houdt interne audits bij de bedrijven en zorgt voor onderhoud, zodat telkens de nieuwste norm gebruikt wordt. Voor de exacte bedragen van het abonnement kunt u het beste contact met ons opnemen. De bedragen zijn afhankelijk van het aantal aangesloten bedrijven in een branche, het aantal vestigingen en het aantal medewerkers.

De documenten van het kwaliteitsmanagementsysteem zijn voor alle aangesloten bedrijven van 1 branche identiek. De verschillen zitten in het toepassen van bepaalde onderdelen van of procedures voor de verschillende bedrijven. Hierdoor is toch deels maatwerk mogelijk.

Na de aanmelding van een bedrijf voor het ISO 9001 abonnement start de stichting met een intake gesprek en eventueel een Quality Scan. De Quality Scan geeft een goede indruk van het kwaliteitsniveau van de bedrijfsprocessen van een aspirant lid. Tevens geeft de scan een goede indruk van de benodigde inspanning voor het bedrijf om alle noodzakelijk bedrijfsprocessen op het niveau van ISO 9001 te krijgen. Het bedrijf krijgt volgens een stappenplan instructies om de procedures van het gezamenlijke kwaliteitsmanagementsysteem in te voeren. De stichting zal snel hierna een interne audit uitvoeren om te kijken waar de knelpunten zitten en waar extra ondersteuning nodig is. Na circa anderhalve maand kan een definitieve interne audit uitgevoerd worden om te zien of het bedrijf klaar is voor de daadwerkelijke certificering door het certificerende bureau.

ICTWaarborg Partner

Een reactie plaatsen