ZorgRecht start bodemprocedure tegen Zilveren Kruis

ZorgRecht start bodemprocedure tegen Zilveren Kruis Zorgvisie, 7 augustus 2018 Stichting ZorgRecht gaat een bodemprocedure aanspannen tegen Zilveren Kruis. Hiermee hoopt de belangenbehartiger van niet-gecontracteerde zorgaanbieders het gehate zorginkoopbeleid van de zorgverzekeraar alsnog van tafel te krijgen. Stichting ZorgRecht gaat een bodemprocedure aanspannen tegen Zilveren Kruis. Hiermee hoopt de belangenbehartiger van niet-gecontracteerde zorgaanbieders het gehate zorginkoopbeleid … Read more

Regeldruk neemt alleen maar toe

‘Regeldruk neemt alleen maar toe’ Zorgvisie, 6 augustus 2018 De kwaliteit van de Nederlandse ziekenhuiszorg dreigt door een ondergrens te zakken door het toenemende personeelstekort en de onverminderde regeldruk. Dat zegt Armand Girbes, hoogleraar intensive care geneeskunde in het VUmc. Het personeelstekort is in Nederlandse ziekenhuizen zo groot dat de kwaliteit van de ziekenhuiszorg door een ondergrens dreigt … Read more

Helft gemeenten betaalt thuiszorg onder kostprijs

Helft gemeenten betaalt thuiszorg onder kostprijs Artikel Zorgvisie 30 mei 2018 Ruim de helft van de gemeenten betaalt een te laag tarief voor huishoudelijke hulp. Dat blijkt uit onderzoek van werkgeversorganisatie BTN. Brancheorganisatie BTN heeft zorgaanbieders in vrijwel alle gemeenten gevraagd of ze uitkomen met de tarieven voor huishoudelijke hulp. De zorgaanbieders hebben dat zelf berekend aan … Read more

Informatie over TOP sytems

TOPsystems

Door Kees Paardekam, Chief Information Security Officer (CISO) TOP systems:

Filosofie

Ieder bedrijf staat regelmatig stil bij de visie en strategie op korte en (middel)lange termijn. ICT moet daar in mijn ogen deel van uitmaken. Een bedrijf dat zijn systemen en ICT-oplossingen afstemt op zijn bedrijfsvisie legt de fundering voor het pad naar succes. Ik vind het een uitdaging om als onafhankelijke partij op niveau mee te denken over de rol van ICT als het gaat om innoveren, efficiënt werken en kosten besparen zonder kwaliteit in te leveren. De wensen van een bedrijf vertalen in een grondige kosten-batenanalyse is de eerste stap die ik zet. Het samen uitstippelen van de rode lijn, het faciliteren van de juiste oplossingen en de procesbewaking volgen daarna.

Branche-ervaring

Met mijn ervaring als ICT-bedrijfskundige voor dienstverlenende, logistieke en productiebedrijven ben ik specialist in de combinatie bedrijfskunde en ICT. Ik heb geleerd om de wensen van een bedrijf niet klakkeloos te vertalen naar technische oplossingen maar ook te kijken naar de mensen die ermee werken. In de relatie van een bedrijf met zijn ICT-partner zijn drie elementen zeer belangrijk: beschikbaarheid van de werkomgeving, continuïteit en bovenal vertrouwen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Kees Paardekam – 0164  297555

Categorieën ICT

Nieuwe privacy wetgeving

Nieuwe privacy wetgeving: AVG

Vanaf 25 mei 2018 wordt er in Europa, dus ook in Nederland, nieuwe wetgeving ingevoerd over het verwerken van privacy gegevens.

De nieuwe Europese wet heet: GDPR (General Data Protection Regulation). In Nederland heet deze wet: Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Alle organisaties in Nederland moeten aan deze wetgeving voldoen vanaf 25 mei 2018. Wacht dus niet langer met het invoeren van deze wet. Of uw bedrijf deze nieuwe wetgeving moet invoeren kunt u controleren op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Nieuwe deelnemers in 2018

Nieuwe deelnemers

In 2018 hebben we tot nu toe de volgende deelnemers welkom geheten:

 • TOPsystems BV (ICT deelnemer)
 • Woonhoeve Aurelia (Zorg deelnemer)
 • Zoethout Eigen Werk (Zorg deelnemer)
 • El Arte de la Vida (Zorg deelnemer)

Wij beleven hiermee een goede start van 2018 en wensen de nieuwe deelnemers veel succes toe.

 

Freez.it onze nieuwste ICT-deelnemer uit Freezland

Freez.it

Wouter Jorritsma een van de oprichters van Freez.it:

Freez.it is opgericht in 2006 als ICT dienstverlener voor het MKB en onderwijs in (met name) Noord-Nederland.

Inmiddels zijn we actief met een team van 14 specialisten en verzorgen wij het beheer, beveiliging, onderhoud en de ondersteuning voor enkele honderden organisaties. Hiervoor passen we ons unieke beheer- en beveiligingsconcept ‘Freez.it MKB Beheer’ toe waarmee dit alles voor een vast maandelijks bedrag volledig geregeld is.

Daarnaast bouwen wij nieuwe ICT platformen (zowel lokaal, in de cloud als hybride netwerken) en leveren we zakelijke VoIP telefonie aan een groot aantal relaties.

Ons streven is om enterprisekwaliteit te kunnen leveren aan het MKB en onderwijs voor tarieven die ook voor het MKB en onderwijs prima betaalbaar zijn. Hierbij profileren wij ons,  zoals ook in ons logo staat, als ‘de ICT afdeling van de klant’. Door onze unieke werkwijze en organisatiestructuur waarbij we werken met persoonlijke zelfsturende klantenteams hebben onze relaties altijd te maken met dezelfde specialisten die hun organisatie en ICT door en door kennen. Dat deze werkwijze werkt blijkt uit ons gemiddelde waarderingscijfer van 8,9.

Voor meer informatie over onze dienstverlening en producten kunt u contact opnemen via onze website: Freez.it

Categorieën ICT

ICTVakdag 8 mei 2017 Jaarbeurs Utrecht

De ICTVakdag

U zoekt, ICTVakdag heeft!

In 2017 organiseert ICTWaarborg wederom de ICTVakdag, de meest toonaangevende beurs op het gebied van ICT. Ondernemers en spelers ontmoeten elkaar in een dynamische ambiance. Voor u als leverancier, fabrikant of distributeur is de ICTVakdag dan ook de ideale gelegenheid om uw nieuwste producten en diensten in de spotlights te zetten. Tijdens de ICTVakdag kunt u genieten van een dag vol innovatie, kennis, beleving en zijn er voldoende netwerkmogelijkheden. Wat we hier dit jaar aan hebben toegevoegd is het thema: Culinair. Dit thema biedt de exposanten de kans om op een ludieke manier mensen naar hun stand te trekken.

Wanneer en voor wie

De ICTVakdag vindt plaats op 8 mei 2017 in de Jaarbeurs te Utrecht en is exclusief toegankelijk voor mensen die werkzaam zijn bij computer(web)winkels, automatiseerders, telecombedrijven en servicebedrijven. U praat daarom altijd met mensen die geïnteresseerd zijn in ICT. De dag is toegankelijk voor alle bij ICT-bedrijven (deelnemers en niet-deelnemers). Ook biedt de ICTVakdag u de mogelijkheid om uw relaties uit te nodigen. Laat ze onderdompelen in de vooruitstrevende wereld van de ICT en kennis maken met de laatste innovatieve ontwikkelingen.

ICTVakdagDe ICTVakdag wordt drukker en interessanter voor u dan ooit, want:

 • Er zijn twee seminar-zalen waar interessante(zakelijke) kennissessies worden georganiseerd.
 • Voor de ICTVakdag wordt een app ontwikkeld die de bezoekers op de hoogte houdt van alles dat zich afspeelt voor en tijdens de beurs.
 • Tijdens de ICTVakdag wordt er een rondleiding over de beursvloer georganiseerd, waarbij bezoekers langs de hoogtepunten van de beurs worden geleid.
 • U kunt gebruikmaken van de webshop om nog meer exposure aan uw stand te geven.
 • Iedereen uit de branche is welkom. Een uitnodiging voor deze dag gaat dan ook naar ruim 16.000 bedrijven! (Tevens kunnen exposanten ook zelf bezoekers uitnodigen).
 • ICTWaarborg is sterk groeiend, met op dit moment maar liefst 1.300 aangesloten bedrijven.
 • De ICTVakdag is de meest toonaangevende beurs op het gebied van ICT en is daarmee uniek.
 • U ontmoet inspirerende mensen en breid op een laagdrempelige manier uw netwerk verder uit.
 • U maakt kennis met de nieuwste innovaties op het gebied van ICT.

ICTVakdag

De Stichting Certificering MKB staat op de stand van ICTWaarborg als kennis- en voordeelpartner. Geinteresseerde bedrijven kunnen bij ons informatie krijgen over ons ISO 9001 abonnement. Uitleg wordt gegeven over waarom ISO 9001, hoe dit in te voeren en wat de stichting daarbij kan betekenen.

ICTWaarborg Awards 2017

Jury ICTWaarborg Awards is bekend

Sef Heldens, Sander Hulsman, Witold Kepinski, Jasper Lazet, Jennifer Lyklema, Jan Stam en HP van Tilburg vormen de zevenkoppige jury die dit jaar voor het eerst de inzendingen van de vakprijzen zullen beoordelen.

Dit jaar werden de vakprijzen geïntroduceerd bij de ICTWaarborg Awards. Een nieuwe categorie met de vijf prijzen Marketing Award (gesponsord door Portland Europe), Innovatie Award (gesponsord door HP), Duurzaamheid Award, Sociaal Ondernemerschap Award en de award voor ICT’er van het Jaar. Om kans te maken op één van deze felbegeerde awards, richten ICT-bedrijven zich niet op het werven van zoveel mogelijk stemmen (zoals bij de publieksprijzen), maar op het overtuigen van de jury. Op de website kunnen nog tot en met 10 april betogen worden ingevoerd, waarbij partijen zo goed mogelijk proberen toe te lichten waarom zij de award verdienen.

De jury bestaat uit experts bij verschillende onafhankelijke partijen uit de markt. Door hun beoordeling wordt begin mei bepaald welke drie partijen per award genomineerd zijn. Deze partijen worden uitgenodigd tijdens de jazzy ICTWaarborg Awards-uitreiking op 29 juni in The Harbour Club Amsterdam, waar de daadwerkelijke winnaar via een live stemproces wordt gekozen.

Maak kennis met de jury

De jury van de ICTWaarborg Awards 2017 bestaat uit Sef Heldens, hoofdredacteur Magenta Publishing; Sander Hulsman, hoofdredacteur Channelweb; Witold Kepinski, hoofdredacteur Dutch IT-channel; Jasper Lazet, algemeen directeur Heliview; Jennifer Lyklema, consultant GfK; Jan Stam, oprichter Stichting Certificering MKB; en HP van Tilburg, hoofdredacteur Connexie Magazine.

Jury ICTWaarborg Awards

Meer weten over de juryleden? Neem dan een kijkje op de website.

Call Now Button