Freez.it onze nieuwste ICT-deelnemer uit Freezland

Freez.it

Wouter Jorritsma een van de oprichters van Freez.it:

Freez.it is opgericht in 2006 als ICT dienstverlener voor het MKB en onderwijs in (met name) Noord-Nederland.

Inmiddels zijn we actief met een team van 14 specialisten en verzorgen wij het beheer, beveiliging, onderhoud en de ondersteuning voor enkele honderden organisaties. Hiervoor passen we ons unieke beheer- en beveiligingsconcept ‘Freez.it MKB Beheer’ toe waarmee dit alles voor een vast maandelijks bedrag volledig geregeld is.

Daarnaast bouwen wij nieuwe ICT platformen (zowel lokaal, in de cloud als hybride netwerken) en leveren we zakelijke VoIP telefonie aan een groot aantal relaties.

Ons streven is om enterprisekwaliteit te kunnen leveren aan het MKB en onderwijs voor tarieven die ook voor het MKB en onderwijs prima betaalbaar zijn. Hierbij profileren wij ons,  zoals ook in ons logo staat, als ‘de ICT afdeling van de klant’. Door onze unieke werkwijze en organisatiestructuur waarbij we werken met persoonlijke zelfsturende klantenteams hebben onze relaties altijd te maken met dezelfde specialisten die hun organisatie en ICT door en door kennen. Dat deze werkwijze werkt blijkt uit ons gemiddelde waarderingscijfer van 8,9.

Voor meer informatie over onze dienstverlening en producten kunt u contact opnemen via onze website: Freez.it

Call Now Button