ICTVakdag 8 mei 2017 Jaarbeurs Utrecht

De ICTVakdag

U zoekt, ICTVakdag heeft!

In 2017 organiseert ICTWaarborg wederom de ICTVakdag, de meest toonaangevende beurs op het gebied van ICT. Ondernemers en spelers ontmoeten elkaar in een dynamische ambiance. Voor u als leverancier, fabrikant of distributeur is de ICTVakdag dan ook de ideale gelegenheid om uw nieuwste producten en diensten in de spotlights te zetten. Tijdens de ICTVakdag kunt u genieten van een dag vol innovatie, kennis, beleving en zijn er voldoende netwerkmogelijkheden. Wat we hier dit jaar aan hebben toegevoegd is het thema: Culinair. Dit thema biedt de exposanten de kans om op een ludieke manier mensen naar hun stand te trekken.

Wanneer en voor wie

De ICTVakdag vindt plaats op 8 mei 2017 in de Jaarbeurs te Utrecht en is exclusief toegankelijk voor mensen die werkzaam zijn bij computer(web)winkels, automatiseerders, telecombedrijven en servicebedrijven. U praat daarom altijd met mensen die geïnteresseerd zijn in ICT. De dag is toegankelijk voor alle bij ICT-bedrijven (deelnemers en niet-deelnemers). Ook biedt de ICTVakdag u de mogelijkheid om uw relaties uit te nodigen. Laat ze onderdompelen in de vooruitstrevende wereld van de ICT en kennis maken met de laatste innovatieve ontwikkelingen.

ICTVakdagDe ICTVakdag wordt drukker en interessanter voor u dan ooit, want:

  • Er zijn twee seminar-zalen waar interessante(zakelijke) kennissessies worden georganiseerd.
  • Voor de ICTVakdag wordt een app ontwikkeld die de bezoekers op de hoogte houdt van alles dat zich afspeelt voor en tijdens de beurs.
  • Tijdens de ICTVakdag wordt er een rondleiding over de beursvloer georganiseerd, waarbij bezoekers langs de hoogtepunten van de beurs worden geleid.
  • U kunt gebruikmaken van de webshop om nog meer exposure aan uw stand te geven.
  • Iedereen uit de branche is welkom. Een uitnodiging voor deze dag gaat dan ook naar ruim 16.000 bedrijven! (Tevens kunnen exposanten ook zelf bezoekers uitnodigen).
  • ICTWaarborg is sterk groeiend, met op dit moment maar liefst 1.300 aangesloten bedrijven.
  • De ICTVakdag is de meest toonaangevende beurs op het gebied van ICT en is daarmee uniek.
  • U ontmoet inspirerende mensen en breid op een laagdrempelige manier uw netwerk verder uit.
  • U maakt kennis met de nieuwste innovaties op het gebied van ICT.

ICTVakdag

De Stichting Certificering MKB staat op de stand van ICTWaarborg als kennis- en voordeelpartner. Geinteresseerde bedrijven kunnen bij ons informatie krijgen over ons ISO 9001 abonnement. Uitleg wordt gegeven over waarom ISO 9001, hoe dit in te voeren en wat de stichting daarbij kan betekenen.