Nieuwe deelnemer: PM Networking

Introductie PM Networking

PM Networking is opgericht in 2001 en houdt zich onder andere bezig met het verbeteren, vereenvoudigen, adviseren en leveren van ICT omgevingen, oplossingen en diensten.

Wij denken graag mee met klanten bij hun IT vraagstukken en verzorgen het systeembeheer, het netwerkbeheer en verlenen hier de ondersteuning op. Ons doel hierbij is om de klanten volledig te ontzorgen op het gebied van hun ICT.

In 2003 is de vraag voor internet diensten en services enorm gestegen. Sindsdien houdt PM Networking zich ook bezig met ontwikkeling van (web) applicaties en webshops.

Ons specialisme is het automatiseren van bedrijfsprocessen door het inzetten slimme systemen, zoals real-time koppelingen met voorraad-, financiële systemen, verzendpartijen en meer. Wij zijn zeer gedreven met diverse ontwikkeltechnieken.

Daar waar anderen afhaken, zet PM Networking een stapje meer. Op dit vlak denken wij dan ook graag mee en brengen graag de juiste oplossing voor onze klant, op maat. Daarnaast kan PM Networking ook de hosting verzorgen (van zowel websites als werkplekken) en domeinnamen vastleggen.

Voor meer informatie bezoekt u onze website: www.pmnetworking.nl

Call Now Button